Het antwoord op de nieuwe richtlijnen van de AVG!


De AVG

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een Europese regelgeving en vervangt per 25 mei 2018 de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) kent de EU één privacywet. Voldoe aan de AVG en voorkom wettelijke sancties.

Privacyrechten zijn met de AVG versterkt en uitgebreid. Gebruikers (zoals uw klanten) hebben vanwege de AVG meer rechten en bescherming als het gaat om het verwerken van hun persoonsgegevens. Zij hebben meer zeggenschap over hun gegevens en wat u als bedrijf hiermee doet. Uw klant kan door de AVG inzage vragen in opgeslagen data, of verleende toestemming intrekken.

 

Voor wie geldt de AVG?

De Europese privacywet geldt voor alle bedrijven en organistaties die persoonsgegevens vastleggen van klanten, personeel of andere personen uit de EU. U heeft al met de AVG te maken door het uitsturen van een offerte, factuur of (digitale) nieuwsbrief. Of door het bijhouden van afspraken met klanten, contactgegevens van klanten of personeelsinformatie.


AVG compliant werken met Mijn Inlogportaal!

Waarborgt u ook graag de veiligheid van uw klanten hun persoonsgegevens? Begin vandaag met het gebruiken van uw eigen inlogportaal om AVG compliant te werken.

 

GDPR Ready

Meegaan met de digitale ontwikkelingen. Uw klanten kunnen al jaren hun administratiee digitaal ontvangen en versturen. Vele concullega’s en misschien uzelf ontvangen de administratie via Dropbox, mailservers, etc. Echter is dit niet in lijn met de AVG. Onze netwerkservices zijn gecertificieerd volgens de AVG.

 

Benieuwd?

Ook wij houden ons aan de AVG en hebben hierdoor een privacy statement. Deze kunt u hier inzien