Antwoord op
meest gestelde vragen

Mijn inlogportaal is een tool die voor onder andere gemaakt is om het mogen ontvangen van digitale documenten. Wij zijn dus geen administratie programma en hierdoor onafhankelijk!

Mijn inlogportaal is voor u en uw klant een digitale map die altijd staat opgeborgen in een kluis. Hierin kan u en uw klant eenvoudig volgens de AVG wet documenten opslaan en ophalen. Daarnaast bieden wij vele unieke tools aan voor het verwerken van deze administraties.

Per kalender wordt in januari gekeken naar uw gemiddelde dataverbruik. In elk pakket zit standaard 1 TB aan geheugen voor dataverbruik. Per extra TB zijn de kosten € 100,00 per maand excl BTW.

Bij het open van een foto op een computer word altijd de resolutie terug gehaald en dit is maar liefst 300 DPI! Vanaf 150 DPI kunnen bonnen/facturen uitgelezen worden door OCR readers en andere softwaretools.

Wij snappen dat een nieuw systeem inregeltijd met zich meebrengt. Hiervoor hebben wij de mogelijkheid gemaakt om meerdere klanten tegelijk te importen. Zo staan alle klanten snel in uw nieuwe systeem.

In alle apps die Mijn Inlogportaal uitbrengt zit een unieke PDF compressor. Deze compressor zorgt ervoor dat wanneer er via de app gefotografeerd word (en opgeslagen), alle foto’s verkleind worden tot een maximale formaat van 500 kb. Zonder deze PDF compressor zou dit 5000kb (5 MB) zijn. We verlagen voor u de totale opslag met maar liefst 90%!

De berekening die wij gemaakt hebben voor een gemiddeld administratiekantoor is als volgt:

Administratiekantoor X wil voor zijn klanten onder andere de 7 jaar bewaarplicht ontzorgen/waarborgen. Dit doet hij met Mijn Inlogportaal!

Bij een 7 jaar bewaarplicht met 300 debiteuren die gemiddeld 500 boekstukken hebben a 2 MB is het dataverbruik 2,1 TB

De rekensom: Aantal jaar x Aantal debiteuren x Aantal gemiddelde boekstukken x Aantal MB gemiddeld per foto = Uitkomst.

Alleen u en uw klanten hebben toegang tot de data op uw Inlogportaal. Zo weet u zeker dat alle data die u verstuurt en ontvangt veilig is opgeslagen.

Ga naar mijninlogportaal.nl/kantoornaam en vul hier de gebruikersnaam en het wachtwoord in. Klik dan op Inloggen.

De ondernemersapp is te downloaden in zowel de App store (IOS) als de Google Play Store (android). Hierbij kunt u zoeken naar de app Mijn Inlogportaal

Onze servicedesk (088-0235900) staat u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u via de mail (servicedesk@myadministrationsolutions.com) contact opnemen.

Andere vragen?

Neem contact op met ons team.
Wij staan altijd klaar om u te helpen.